+40 0745399958
SEO

SEO – noţiuni de bază


Definiţia SEO
În acest tutorial vom discuta despre SEO ( search engine optimisation ), în română „optimizare pentru motoarele de căutare”.
Foarte multe persoane doresc ca site-ul lor să fie pe primul loc pe google, aici neluând în calcul Google AdWords, care nu are legătura şi nu influenţează SEO. SEO vă ajută să ajungeţi pe un loc cât mai bun în motoarele de căutare şi să aveţi un trafic cât mai relevant pentru afacerea dumneavoastră, în mod direct proporţional cu veniturile din vânzări ( în cazul unui e-commerce ) sau add-uri.

Practic, modul în care noi primim rezultatele unei căutări pe google ( şi nu numai ), depinde de cât de bine este cotat site-ul în algoritmul curent google.

Printre cei mai importanţi factori care influenţează poziţia pe google enumerăm: rata de respingere ( bouncerate ), viteza de încărcare a paginii, timpul mediu al unei vizite, locaţia de unde se interoghează expresia, ergonomica site-ului şi cum influenţează aceasta experienţa utilizatorului ( UX – user experience ), etc..

În tutorialele viitoare vom discuta despre toţi aceşti factori.

___

Pentru servicii complexe de SEO, inclusiv o evaluare a site-ului dumneavoastra, puteti să ne contactaţi pe pagina de contact aici

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *